Let op: de inhoud van de berichten weerspiegelt de situatie zoals ze op het ogenblik van publicatie van toepassing was. Het is dus mogelijk dat sommige berichten ondertussen verouderd zijn.

Wegcode.be vernieuwd met extra mogelijkheden

op .

Vind ons leuk op Facebook

Sinds de sluiting van het discussieforum en de vraagbaak omwille van persoonlijke redenen zijn we ons beginnen afvragen welke mogelijke interactieve alternatieven we onze bezoekers kunnen bieden om de saaie wetteksten wat leven in te blazen. Eerder werd al een klein gedeelte van het discussieforum heropend voor uitgekozen onderwerpen uit de actualiteit.
Na lang zoeken en experimenteren hebben we uiteindelijk enkele interessante oplossingen gevonden...

 Een kort overzicht van de belangrijkste nieuwigheden

  • Een bescheiden gedaanteverwisseling van de site;
  • Wegcode.be na Twitter nu ook op Facebook;
  • Een modern en prettig commentaarsysteem onder elk artikel uit de rubriek "Actueel";
  • Een inlogsysteem om gebruik te kunnen maken van de nieuwe functies;
  • Tweets bekijken van onze partners.

Commentaarsysteem

Onder elk artikel op de startpagina (en ook op deze uit de rubriek "Actueel") kunnen commentaren geplaatst worden waarop ook weer kan gereageerd worden. Registratie is niet verplicht maar wel aangeraden vermits geregistreerden toegang krijgen tot extra functies (o.a. comments delen op sociale netwerken en 'leuk' vinden). 
Commentaren van niet-geregistreerden worden in een moderatierij geplaatst. Deze van geregistreerden verschijnen onmiddellijk. Er zal geen actieve moderatie plaatsvinden, maar het spreekt voor zich dat erop toegezien wordt dat alles in een respectvolle sfeer blijft verlopen. 
Commentaren kunnen in een RSS feedsysteem bekeken worden voor diegenen die dit wensen.

Registreren en inloggen

Rechts in het hoofdmenu bevindt zich de knop "INLOGGEN". Deze opent zich van zodra je er met de muis overheen gaat. Onderaan in de geopende module vind je de link "Maak account aan".
Vul de gevraagde gegevens in en volg de procedure verder. 
Eenmaal ingelogd verschijnt in het bovenste zwarte menu de link naar "Uw profiel". Via deze weg kan je bepaalde gegevens aanpassen en ook je profiel wissen als je dat nodig moest vinden. 

Opgelet! De website en het forum/vraagbaak zijn twee gescheiden onderdelen met twee afzonderlijke inlogsystemen. Als je dus ingelogd bent op de site dan ben je NIET automatisch ingelogd op het forum/vraagbaak en omgekeerd. Er is helaas geen enkele aanvaardbare technische oplossing voorhanden om de bestaande gebruikersdatabase inclusief paswoorden van het forum te importeren in het nieuwe systeem. 

Testfase

Zoals met alle nieuwtjes zullen ook hier wellicht kinderziektes opduiken. Fouten en eigenaardigheden in het systeem kunnen altijd gemeld worden via ons contactformulier. Zoals gewoonlijk zullen we ze grondig bekijken en naar oplossingen zoeken. 

We hopen op jullie begrip en medewerking.

{module 327}

Deze website wenst cookies te gebruiken om uw surfervaring te verbeteren. Door op “Ok” te klikken, aanvaardt u het gebruik van deze cookies voor deze doeleinden.